Arbejdet med smådyr og heste

Alle unge, der ikke går i skole eller arbejder udenfor bostedet, skal deltage aktivt i arbejdet på GLIM REFUGIUM – typisk 3 timer om formiddagen.

Du har blandt andet mulighed for at ønske, at arbejde med pasningen af dyrehold. Arbejdet med dyrene indebærer, dels pleje og anden håndtering dyrene, men også en mulighed for at prøve dine evner af som rytter på ridehestene. GLIM REFUGIUMS grønne arealer hører ligeledes under udeholdet, hvor du arbejder med renhold og pleje af plæner samt en lang række andre praktiske opgaver.

  • Du får viden om pasning og pleje af forskellige dyr
  • Du udvikler dine evner i samarbejde med dit team
  • Du opøver evnen til at tage ansvar for en opgave
  • Du oplever årets gang ude i fri natur
  • Du bliver del af et team, der lægger vægt på at have det godt sammen.

Arbejdet på udeholdet er varierende og altid bundet op på en nødvendighed, der sikrer at dyrene passes på en ansvarlig måde, således at de trives. Arbejdet er konkret, hvor du både kan arbejde på egen hånd men også i små teams omkring arbejdets udførelse.

Ud over hestene er der geder, kaniner, skildpadder og der kommer løbende nye dyr til i form af at dyrene lemmer, foler…… etc. Dyreholdets sammensætning ændres løbende og nye dyr kommer til på samme måde som andre forlader GLIM REFUGIUM.